MELD JE AAN
Vrijdag 28 oktober 2022

Met of zonder bal, sporten is leuk in Leudal

Ben jij ook enthousiast geworden na het zien van het leuke filmpje van Dario Polman, onze ambassadeur van het Hoera Sports & Fun Festijn 2022? Mocht je het nog niet gezien hebben, dan kun je het hiernaast alsnog bekijken.

• Circuit met uitdagingen

• Stormbaan

• Wipe out

• Clinics en trainingen voetbal – tennis – handbal – atletiek

• Free running

• Diverse challenges

• PLEZIER!

Dario Polman

Ambassadeur
HOERA Sports & Fun Festijn 2022

Sportpark Molenhoek Heythuysen
  • Vrijdag 28 oktober 2022

• 10.00 – 17.00 uur

Een dag vol met plezier

Meld je aan

Het wordt een super leuk evenement met voor ieder wat wils. Met allerlei activiteiten op het gebied van sport en fun. In de ochtend is er een circuit met uitdagingen, zoals een stormbaan, een wipe out en nog veel meer.

In de middag kun je je aanmelden voor allerlei clinics/trainingen, zoals voetbal, tennis, atletiek, free running en handbal. Tussendoor kun je nog allerlei challenges doen of gewoon even chillen. Er is muziek en er wordt uiteraard gezorgd voor gezonde voeding.

Het definitieve programma zal na de schoolvakanties op deze website bekend worden gemaakt.

Hoofdsponsor 2022

Wie kan er meedoen?

Iedereen die in het volgend schooljaar in groep 4 tot en met 8 zit kan meedoen. Schrijf je dus snel in want het aantal deelnemers is beperkt.

Door je nu al op te geven verzeker je je van deelname. We vragen je later nog wel om een kleine eigen bijdrage te doen van € 3,50. En we zullen je in September benaderen met de vraag aan welke clinics/workshops je mee wilt doen.

Kleinere broertjes of zusjes uit groep 1 t/m 3 zijn op de dag ook welkom. Er zijn allerlei leuke attracties en er is een heleboel te beleven. Ook de ouders en opa’s en oma’s zijn uiteraard van harte welkom.

Sports & Fun Festijn

Een initiatief van
Hoera Kindercentra
Voetbalvereniging S.V. Heythuysen
Stichting SPOLT

Sports & Fun Festijn

initiatief van

Hoera Kindercentra

Voetbalvereniging S.V. Heythuysen

Stichting SPOLT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle Sports & Fun Festijn nieuwtjes

Daarom doe je mee

Maak kennis met sport

Teamsport is geweldig

Samen sta je sterker! Met teambuilding kom je ver.

Spelenderwijs sportief

Ontdek hoe sportief je bent. Het gaat vanzelf!

Oefening baart kunst

Talent en oefening gaan hand in hand. Steeds een stapje verder.

Plezier staat voorop

Plezier in sporten staat voorop. Een brede glimlach van oor tot oor.